Ο άσος του ΠΑΟ κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα

Ατομικό ο ΛέτοΣτο ντέρμπι με την ΑΕΚ ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και στον Παναθηναϊκό προκειμένου να έχουν τον Σεμπαστιάν Λέτο στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό προσπαθούν να μην τον πιέζουν στις προπονήσεις. Έτσι σήμερα ο Αργεντινός έκανε ατομικό πρόγραμμα κάτι που όμως δεν εμπνέει καμία ανησυχία για την παρουσία του στο Καραϊσκάκη.

Ο Αργεντινός άσος κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, σε μια πρόθεση του ιατρικού επιτελείο της ομάδας να διατηρήσει ρυθμό αλλά και να μπορέσει να ξεπεράσει τις όποιες ενοχλήσεις μπορει να έχει. Ακόμη, ατομικά προπονήθηκαν και οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης και Τοτσέ, ενώ ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Το πρόγραμμα της προπόνησης για τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού» περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες, δίτερμα με έμφαση στην τακτική και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.