Την αντίδρασή του στους ανθρώπους της ΕΠΟ στην άσχημη βαθμολόγηση (7,90) του Διαιτητή κ.Θάνου της Ένωσης Ποσοσφαιρικών Σωματίων Γρεβενών από τον παρατηρητή του αγώνα στο τελευταίο παιχνίδι του, δικαιολόγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Κοσματόπουλος. Στη συνέντευξή του στον Star-Fm 933 την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, ο κ. Κοσματόπουλος αναφερόμενος στο θέμα που έγινε την ίδια ημέρα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, είπε πως δεν γίνεται να βαθμολογούνται με άσχημο βαθμό διαιτητές που έπαιξαν κάλα.

“Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, για τους διατητές  που σκοπό έχουν να τους αφήσουν  έξω από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ανέφερε ο πρόεδρος και ζήτησε να βαθμολογούνται και οι παρατηρητές των αγώνων. Μίλησε επίσης και για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων όπου με την ιδιότητά του γενικού αρχηγού,  αντιμετωπίζουν την Παρασκευή την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας. Το παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη από όπου ο κ.Κοσματόπουλος μίλησε στον Λουκά Νίκου.

Ακούστε τι είπε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.