Τέσσερις νίκες

Μία από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε η Lady Gaga στην τελετή απονομής των βραβείωνΗ Lady Gaga ήταν για ακόμη μία φορά η μεγάλη νικήτρια των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV, που έγιναν στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ κέρδισε τέσσερα βραβεία: καλύτερης τραγουδίστριας, καλύτερου τραγουδιού, καλύτερου βίντεο-κλιπ και περισσότερων φανς και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Ο Justin Bieber και ο Bruno Mars ήταν κι αυτοί ανάμεσα στους νικητές, καθώς απέσπασαν δύο βραβεία ο καθένας.

Μετά την λήξη της τελετής η Lady Gaga δήλωσε συγκινημένη για τα βραβεία που έλαβε.

Την πιο… δύσκολη δουλειά, όμως, φαίνεται πως είχε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο οποίος έπρεπε να παραδώσει ένα βραβείο στην 25χρονη τραγουδίστρια που ήταν ντυμένη… κοχύλι. «Προσπαθούσα να βρω το χέρι της αλλά κατέληξα να κρατάω εγώ το βραβείο» είπε. «Προσπαθούσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω. Αλλά είναι αξιαγάπητη» πρόσθεσε.

Μεταξύ των νικητών ήταν επίσης η Katy Perry, ο Eminem και οι Linkin Park που κέρδισαν τους Coldplay, λαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο ροκ συγκρότημα.

Επίσης, οι θρυλικοί Queen τιμήθηκαν με ειδικό βραβείο για την συνολική προσφορά τους στην μουσική, ενώ τιμητικό βραβείο αφιερώθηκε και στην Έιμι Γουάινχαουζ.

 

Newsroom ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.