Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο γρίφος της ομιλίας Παπανδρέου

4 Νοεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σενάρια «θέλουν» μεταβατικό πρωθυπουργό τον Ευ. Βενιζέλο – Συνεχείς επαφές προς πάσα κατεύθυνση

Ο γρίφος της ομιλίας Παπανδρέου

Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η φήμη ότι ο κύριος Ευ. Βενιζέλος ενδέχεται να αναλάβει ρόλο μεταβατικού πρωθυπουργού, έχει πυροδοτήσει το κλίμα στη Βουλή. Κάθε άλλη συζήτηση έχει υποχωρήσει και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν αν έχει βάση αυτή η πληροφορία καθώς και τι μπορεί να σημαίνει για τις εξελίξεις.

Λίγο μετά τις 21.30, σενάρια, διαρροές και φήμες «διασταυρώνονται» στους διαδρόμους και στο εντευκτήριο της Βουλής αλλά οι στρόφιγγες της ενημέρωσης είναι κλειστές. Όλη αυτή η συζήτηση έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου αλλά και για τη δευτερολογία του.

Εντατικές οι συνομιλίες μέχρι αυτή την ώρα μεταξύ στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων της Βουλής τα οποία πηγαινοέρχονται μεταξύ Συγγρού και Ιπποκράτους για την σύνθεση της νέας μεταβατικής κυβέρνησης καθώς και για το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

Επίσης δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει επαφές ακόμα και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλη.

Ενα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες θέλει τον κ. Παπανδρέου να παραιτείται σήμερα Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου να συγκαλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να εκλέξει νέο πρωθυπουργό.

 

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου, 2011 at 23:04 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply