Βελτιωτικός οίκος μεταμορφώνει το αυτοκίνητο διπλασιάζοντας την απόδοση του

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος BenSopra περιποιήθηκε τόσο το «περιτύλιγμα» όσο και το «περιεχόμενο» του Nissan GT-R, ανεβάζοντας την απόδοσή του στους 1.000 ίππους.

Η ιαπωνική εταιρεία BenSopra θα παρουσιάσει τον προσεχή Ιανουάριο στην έκθεση του Τόκιο, τη δική της παραλλαγή πάνω στο super car της Nissan, το GT-R. Ο εν λόγω βελτιωτικός οίκος εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω στο νέο body kit του αυτοκινήτου, μία πρώτη γεύση του οποίου, παίρνουμε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.Οι άνθρωποι της BenSopra, όμως, δεν αρκέστηκαν στην εμφάνιση του GT-R, αλλά αναβαθμίζουν και την «καρδιά» του.

Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι πώς ακριβώς κατάφεραν να φτάσουν περίπου στους 1.000 ίππους, δηλαδή σχεδόν να διπλασιάσουν την απόδοση του twin-turbo V6 των 3,8 λτ.

Η BenSopra αναφέρει στο διαδικτυακό της τόπο, ότι μετά το ντεμπούτο του super car στην έκθεση του Τόκιο, θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά.

autotriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.