Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Nissan GT-R με 1.000 ίππους!

31 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Βελτιωτικός οίκος μεταμορφώνει το αυτοκίνητο διπλασιάζοντας την απόδοση του

Ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος BenSopra περιποιήθηκε τόσο το «περιτύλιγμα» όσο και το «περιεχόμενο» του Nissan GT-R, ανεβάζοντας την απόδοσή του στους 1.000 ίππους.

Η ιαπωνική εταιρεία BenSopra θα παρουσιάσει τον προσεχή Ιανουάριο στην έκθεση του Τόκιο, τη δική της παραλλαγή πάνω στο super car της Nissan, το GT-R. Ο εν λόγω βελτιωτικός οίκος εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω στο νέο body kit του αυτοκινήτου, μία πρώτη γεύση του οποίου, παίρνουμε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν.Οι άνθρωποι της BenSopra, όμως, δεν αρκέστηκαν στην εμφάνιση του GT-R, αλλά αναβαθμίζουν και την «καρδιά» του.

Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι πώς ακριβώς κατάφεραν να φτάσουν περίπου στους 1.000 ίππους, δηλαδή σχεδόν να διπλασιάσουν την απόδοση του twin-turbo V6 των 3,8 λτ.

Η BenSopra αναφέρει στο διαδικτυακό της τόπο, ότι μετά το ντεμπούτο του super car στην έκθεση του Τόκιο, θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά.

autotriti.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011 at 22:50 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply