Χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη των Γρεβενών. Μόνο κάποιοι μαθητές δεν γύρισαν το κεφάλι τους προς την εξέδρα των επισήμων, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στα μέτρα της Κυβέρνησης που εκπροσωπούνταν από την Ειδική Γραμματέα Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μαρία Παπαγεωργίου. Στην εξέδρα ανέβηκαν ακόμη: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών Σέργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών Θεόδωρος Καίσαρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Θεόφιλος Σούλτης, εκπρόσωπος του Στρατού, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και οι διευθυντές της Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Νάστος και της Β/βαθμιας Θωμάς Λιάμπας.

Δείτε συνολικά 122 εικόνες από την παρέλαση. (Πατήστε πάνω τους, για να τις δείτε σε  μεγαλύτερο μέγεθος)

Οι δηλώσεις των επισήμων στο Star-Fm.gr

2 thoughts on “Φωτογραφίες από την παρέλαση στα Γρεβενά”
  1. Στην εξέδρα πίσω ανέβηκαν ακόμη οι Σχολικοί Σύμβουλοι της ΠΕ Γρεβενών, οι οποίοι είχαν πρώτα εκκλησιαστεί και παρευρεθεί επίσης στην κατάθεση στεφάνων στην πλατεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.