Το παρών στον Αγιασμό που έγινε την περασμένη Παρασκευή,  έδωσαν η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δίκας, ο πρόεδρος των ΔΑΚ Χρήστος Κεσκερίδης, προπονητές, μικροί κολυμβητές και κολυμβήτριες καθώς και αρκετοί γονείς.

Ο πρόεδρος των Δελφινιών Πτολεμαΐδας Γιάννης Δίκας δήλωσε «είναι μια νέα χρονιά που ξεκινάει για τα δελφίνια. Ήμαστε ένας σύλλογος που λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια, με την 4η χρονιά να ξεκινάει ουσιαστικά σήμερα με τον αγιασμό. Φέτος οι προσδοκίες μας είναι πολύ μεγαλύτερες από κάθε άλλη χρονιά και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλω εδώ να πω πως πλέον τα δελφίνια έχουν καταντήσει να είναι μια θυγατρική ομάδα του Δήμου Εορδαίας και αντιλαμβάνεστε όλοι πλέον πως αν δεν υπάρχει η συνδρομή του δήμου, δεν μπορεί να λειτουργήσει το κολυμβητήριο και άρα ήμαστε μια θυγατρική του δήμου και υπό αυτή την έννοια έγινε και το φετινό Δ.Σ. και με αυτή τη κοινή λειτουργία με το δήμο θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και καλύτερα αποτελέσματα που είναι όμως για μας το τελευταίο. Εμάς μας ενδιαφέρει να φέρουμε νέα παιδιά να αθληθούν στον υγρό στίβο, αλλά και απλούς ανθρώπους να έρχονται και να χαλαρώνουν σε αυτό το κόσμημα που διαθέτει η πόλη.
Τα 4 χρόνια που λειτουργεί το κολυμβητήριο έχουν περάσει 500 περίπου παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Και πολλά έχουν έρθει μόνο να εθιστούν με το νερό και να μάθουν να κολυμπούν. Για εμάς και αυτό είναι ένα κατόρθωμα αν σκεφτεί κανείς πόσοι θάνατοι από πνιγμούς γίνονται κάθε χρόνο. Φυσικά έχουμε και τα αγωνιστικά τμήματα με πολλές επιτυχίες και ευελπιστούμε να γίνουν και περισσότερες στο μέλλον».

Ο πρόεδρος των ΔΑΚ Χρήστος Κεσκερίδης με τη σειρά του δήλωσε «σήμερα εδώ στο κολυμβητήριο ξεκινάει η νέα αγωνιστική χρονιά για τα Δελφίνια με το καθιερωμένο αγιασμό. Πέραν από τα Δελφίνια στο κολυμβητήριο μπορεί να έρχεται και ο απλός κόσμος αφού υπάρχουν ώρες κοινού που είναι από τις 10-16:30 και από τις 20:00 έως τις 22:30. Στο κολυμβητήριο υπάρχει ναυαγοσώστης και νοσοκόμα και κανείς δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα».

Τέλος η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου δήλωσε «το κολυμβητήριο εδώ στην Πτολεμαΐδα είναι ένας οργανωμένος χώρος με εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και οφείλουμε ως δημοτική αρχή να εκμεταλλευτούμε αυτό το χώρο και να συνεχίσουμε όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και να δώσουμε τη την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται με την κολύμβηση αλλά και στους μεγαλύτερους να συνεχίσουν να ασχολούνται με αυτό το άθλημα που προσφέρει πάρα πολλά στην υγεία στη σωματική διάπλαση στον αθλητισμό. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τα στελέχη της ΔΕΑΠ και από τα Δελφίνια έτσι ώστε σήμερα με τον Καλλικράτη που υπάρχουν πολύ δύσκολες συνθήκες και νόμοι που λειτουργούν πολλές δυσλειτουργίες την λειτουργία του κολυμβητηρίου να καταφέρουμε να το λειτουργούμε και έτσι σήμερα προπονητές και αθλητές είναι πολύ ευχαριστημένοι και στο τέλος του χρόνου θα έχουμε και άλλες επιτυχίες».

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Το ΔΣ των   “Δελφινιών”:

Πρόεδρος : Δίκας Ιωάννης
Αντιπρόεδρος :Σισμανίδης Παύλος
Γραμματέας : Λάτσιου – Μελανοφρύδου Αναστασία
Ταμίας : Καζαντζής Δημήτριος
Μέλος : Παναγιωτίδης Χαράλαμπος
Μέλος : Κεσκερίδης Χρήστος
Μέλος : Παπαδόπουλος Ζαχαρίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.