Πέντε άτομα συνελήφθησαν προχτές στην Κοζάνη για διενέργεια παράνομου εράνου και άλλα δύο άτομα στη Φλώρινα για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών

Την Κυριακή 23/10 συνελήφθησαν στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο ημεδαποί (ένας 45χρονος άνδρας και μία 25χρονη γυναίκα) και τρεις αλλοδαπές (μια 21χρονη και δύο 19χρονες) για διεξαγωγή παράνομου εράνου.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες πιάστηκαν να ζητούν και να αποσπούν από διερχόμενους πολίτες, διάφορα χρηματικά ποσά, εξ’ ονόματος Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο σχετική άδεια.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε μπλοκ αποδείξεων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και το χρηματικό ποσό των 142,60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Στην Φλώρινα
Εξάλλου, συνελήφθησαν την Κυριακή από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, δύο Έλληνες, ένας 29χρονος και ένας 28χρονος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, ιδιοκτησίας του 29χρονου, ενώ κινούνταν στην παλαιά εθνική οδό Κοζάνης – Φλώρινας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη εντός αυτού, μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.