Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρευνα από τον ΟΗΕ για την εκτέλεση του Καντάφι ζητά η χήρα του

22 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η Σάφια Καντάφι δήλωσε στην τηλεόραση ότι είναι υπερήφανη για τον άνδρα και τους γιούς της που αντιστάθηκαν στον πόλεμο 40 χωρών επί έξι μήνες

Ερευνα από τον ΟΗΕ για την εκτέλεση του Καντάφι ζητά η χήρα τουΗ χήρα του Μουάμαρ Καντάφι ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας από τον ΟΗΕ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο πρώην ηγέτης της Λιβύης,μετέδωσε σήμερα τηλεοπτικός σταθμός που πρόσκειται στον Καντάφι.

“Καλούμε τα Ηνωμένα Εθνη να ερευνήσουν τις συνθήκες του θανάτου του μουτζαχίντ(ιερού πολεμιστή) Μουάμαρ Καντάφι,” δήλωσε η Σάφια Καντάφι σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Al Rai που εδρεύει στη Συρία.

“Είμαι υπερήφανη για το θάρρος που επέδειξε ο σύζυγός μου και οι γιοί μου που αντιμετώπισαν την επιθετικότητα 40 χωρών και των αντιπροσώπων τους επί έξι μήνες και πέθαναν ως μάρτυρες,” είπε η Σάφια.

Η Σάφια Καντάφι διέφυγε στην Αλγερία μαζί με την κόρη της Αϊσα και δύο από τους γιούς του Καντάφι– τον Χάνιμπαλ και τον Μοχάμεντ– τον Αύγουστο που οι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στην πρωτεύουσα Τρίπολη.

This entry was posted on Σάββατο, 22 Οκτωβρίου, 2011 at 20:18 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply