Ο Πρόεδρος του Σωματίου ιδιοκτητών καφετεριών, ειδών εστίασης και συναφών επαγγελμάτων Γρεβενών Γρηγόρης Τσαπατσάρης μιλώντας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στον Star-Fm 933, μίλησε για τις κινητοποιήσεις του κλάδου που έγιναν την Τετάρτη: “Κλείσανε όλα τα καταστήματα, μέλη του σωματίου με ελάχιστες εξαιρέσεις. Η απόφαση του ΔΣ ήταν να κλείσουμε μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Κάποιοι πάντως είχαν κλειστά τα μαγαζιά τους όλη την ημέρα”. Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση των συναδέλφων του είπε πως είναι τραγική αφού πολλοί αδυνατούν να πληρώσουν την ασφάλειά τους: “Ο κλάδος ο δικός μας με το ΦΠΑ στο 23% πέθανε”.
Ακούστε:
201011 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ STARFM by star-fm

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη ο  Γιάννης Λαΐτσος ιδιοκτήτης καφετέριας στα Γρεβενά, ανέφερε πως ρώτησε τον γραμματέα του Σωματίου για το πόσες ώρες θα είναι κλειστά τα μαγαζιά στα Γρεβενά την Τετάρτη και αυτός του απάντησε όλη την ημέρα… Επείσης άφησε αιχμές κατά του Προέδρου του σωματίου Γρηγόρη Τσαπατσάρη λέγοντας πως: “έτσι συνέφερε τον Πρόεδρο”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.