Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τον νεκρό Μουαμάρ Καντάφι – Προειδοποίηση: το υλικό είναι σκληρό

20 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Στο τέλος του κειμένου ακολουθεί φωτογραφία με τον Καντάφι νεκρό, όπως τη δημοσιεύει η El Mundo και ένα σοκαριστικό βίντεο

http://www.skai.gr/files/temp/E3475479D079FBE420D9816B177A510F.jpgΣύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς ο Λίβυος πρώην ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν στη γενέτειρά του τη Σύρτη και κατά την προσπάθεια της σύλληψής του πυροβολήθηκε στα πόδια.

Μετά την πτώση της Σύρτης στα χέρια των ανταρτών η Λιβύη γυρίζει οριστικά σελίδα. Ο κόσμος έχει ξεχυθεί στους δρόμους πανηγυρίζοντας ξέφρενα.

Ο Μουαμάρ Καντάφι γεννήθηκε το 1942 στη Σύρτη. Σπούδασε αρχικά νομικά και ιστορία αλλά διέκοψε τις σπουδές του για να σταδιοδρομήσει στη συνέχεια στο στρατό. Το 1969 καταλαμβάνει με πραξικόπημα την εξουσία στη Λιβύη. Λόγω της συμμετοχής του σε τρομοκρατικές επιθέσει οι ΗΠΑ επιβάλλουν το 1985 κυρώσεις κατά της χώρας. Το 1988 πραγματοποιείται η τρομοκρατική επίθεση στο Λόκερμπι της Σκοτίας εναντίον αμερικανικού τζάμπο με 270 νεκρούς. Το 1991 και τα ΗΕ επιβάλλουν κυρώσεις. Το 2003 ο Καντάφι αναγγέλλει τον τερματισμό του πυρηνικού του προγράμματος. Η Δύση κάνει και αυτή στη συνέχεια στροφή στη διπλωματία της.

 

www.skai.gr

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

GADDAFI'S BODY: Video of ex-Libya leader's corpse by itnnews

This entry was posted on Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, 2011 at 19:28 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply