Η επιστράτευση ισχύει από το πρωί της Τρίτης

Αλαλούμ με την επίταξη των απορριμματοφόρων για τα σκουπίδιαΑλαλούμ επικρατεί με την επιστράτευση των εργαζομένων στους δήμους. Η κυβέρνηση προχώρησε στην πολιτική επιστράτευση των οδηγών των απορριμματοφόρων κα στην επίταξη των οχημάτων την Τρίτη το πρωί, ωστόσο τα σκουπίδια παραμένουν ακόμη στους δρόμους…

Τα ατομικά φύλλα της επιστράτευσης δεν είχαν επιδοθεί έως αργά το βράδυ της Τρίτης, ενώ δεν έχουν επιστρατευθεί οι εργάτες που κάνουν την αποκομιδή.

Συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ δήλωναν έτοιμοι να πειθαρχήσουν, από τη στιγμή που θα έπαιρναν στα χέρια τους τις ατομικές προσκλήσεις, και προσέθεταν ότι στην περίπτωση που η απεργία κηρυχθεί παράνομη, οι εργάτες της αποκομιδής καλύπτονται από την απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ώστε να συνεχίσουν να απεργούν και το επόμενο 48ωρο.

Σε αυτή την περίπτωση οι οδηγοί θα κινούνται μεν στους δρόμους της Αττικής, αλλά χωρίς εργάτες και ως εκ τούτου χωρίς να μαζεύουν σκουπίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.