«Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί»

Με αυτή την ολιγόλογη δήλωση, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη, η αξιωματική αντιπολίτευση έθεσε εκτός κόμματος το μέλος της Κ.Ε. και αναπληρωτή τομεάρχη Μεταφορών, Θύμιο Λυμπερόπουλο

Αφορμή οι χθεσινές  δηλώσεις του, για το διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των οδηγών ταξί από τους ιδιοκτήτες τις ημέρες των απεργιών.

«Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς αν δεν πάρει πίσω την εγκύκλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί.

Αυτή η φράση φαίνεται πως εξόργισε τον αρχηγό της ΝΔ, που διεμήνυσε πως δεν ανέχεται ούτε θα ανεχθεί, τέτοιες συμπεριφορές.

Ο Αντώνης Σαμαράς, έδωσε αμέσως εντολή στους συνεργάτες του, ώστε να εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση διαγραφής Λυμπερόπουλου, αφού η απειλή «θα τον λιώσω», δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχωρεθεί από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.