Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών:

Συνάδελφοι,
Δεν απαιτείται πλέον καμία ιδιαίτερη ανάλυση για να γίνει αντιληπτό ότι η εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική κατ’ εφαρμογή των επιταγών της Τρόικας μας έχει οδηγήσει ήδη σε οικονομική, ασφαλιστική και εργασιακή εξαθλίωση όπως και το μεγαλύτερο μέλος των συμπολιτών μας.

Με τα νέα μέτρα που επίκειται να ληφθούν, είναι προφανές ότι η σε βάρος μας επίθεση συνεχίζεται αδιάλειπτα και ακόμη πιο βίαια, με εμφανή σκοπό τη διάλυση του κοινωνικού Κράτους και την αφαίμαξη των μισθών των εργαζομένων σε όφελος της όποιας εργοδοσίας και των όποιων ιδιωτικών συμφερόντων.

Ως ένστολοι εργαζόμενοι οφείλουμε να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις μιας και μόνον εμείς σηκώνουμε διπλό το βάρος της κρίσης, καλούμενοι να αντιμετωπίσουμε από τη μία την δική μας οργή, και από την άλλη την οργή των συμπολιτών μας που δικαίως διαμαρτύρονται για αυτά που βιώνουμε όλοι μας στη σημερινή Ελλάδα.

Συνάδελφοι,

Εφεξής καμία αδράνεια από μέρους μας δεν δικαιολογείται.

Η απάντηση μας πρέπει να είναι συνολική, καθοριστική και μαζική δίνοντας το ηχηρό μήνυμα στους κυβερνώντες ότι:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17-10-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ

Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.