Galaxy S II με μόλις… δύο δολάρια!

«Αντίποινα» της Samsung στην AppleΤο θέμα μεταξύ Apple και Samsung, έχει καταντήσει λίγο σα να βλέπουμε παιδιά του δημοτικού να… μαλώνουν.

Μετά λοιπόν την απόρριψη από μέρους της Apple για συμβιβασμό με την Samsung για τα διάφορα ζητήματα που τρέχουν στον τομέα της Αυστραλίας, τα «αντίποινα» δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Έτσι σύμφωνα και με την Sydney Morning Herald, ξαφνικά ξεφύτρωσε καταστήμα της Sammy, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κατάστημα της Apple στο Σίδνεϊ, και όλα αυτά για να τραβήξει τα βλέμματα από την κυκλοφορία του iPhone 4S την ερχόμενη Παρασκευή.

Βάσει λοιπόν της καμπάνιας τους, μέχρι την Παρασκευή οι δέκα πρώτοι πελάτες θα μπορούν να αποκτούν το Galaxy S II για δύο μόνο δολάρια, αυτό θα πει προσφορά…, για αυτό και άλλωστε δεν υπάρχει ουρά έξω από το κατάστημα της Apple,σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.

Ωστόσο αν το καλοσκεφτείτε μπορεί κάποιος ακριβώς να πάρει για 2 δολάρια το υπερ-κινητό και μετά να το μεταπωλήσει του κουτιού για να βγάλει χρήματα για iPhone 4S, αλλά όπως και να ‘χει κατάφερε να κλέψει κάπως την παράσταση. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια απλή μάχη, μιας και ο πόλεμος θα διεξαχθεί μόλις κυκλοφορήσει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, Nexus Prime.

 

www.proho.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.