Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγη και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας

Μετά τα χθεσινά παρατράγουδα, που οδήγησαν στον προπηλακισμό δημάρχων από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ και σε καταδίκη τους από την ΚΕΔΕ, συνεκλήθη τελικά το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και εξέλεξε (μονοκομματικό) προεδρείο και την εκτελεστική επιτροπή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών:

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξελέγη ο Κώστας Ασκούνης, δήμαρχος Καλλιθέας συγκεντρώνοντας 19 ψήφους, ενώ υπήρξαν 11 λευκά και 1 άκυρο.

Α΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης με 19 ψήφους, 10 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και 2 άκυρα.

Β΄ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Κουράκης, δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, με 19 ψήφους, 9 ψηφοδέλτια ήταν λευκά και 3 άκυρα.

Γενικός γραμματέας εξελέγη ο Απόστολος Κοιμήσης, δήμαρχος Αμφιλοχίας, ο οποίος κατά την πρώτη ψηφοφορία συγκέντρωσε 7 ψήφους έναντι των 12 που έλαβε ο συνυποψήφιός του Φώτης Προβατάς, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων. Κατά τη δεύτερη και τελική ψηφοφορία ο Α. Κοιμήσης έλαβε 18 ψήφους έναντι 12 του Φ. Προβατά. 1 ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι εξής:

Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης,

Ιωάννης Λυμπέρης, δήμαρχος Ήλιδας,

Ιωάννης Λύτρας, δημοτικός σύμβουλος Ξηρόμερου,

Λάζαρος Μαλούτας, δήμαρχος Κοζάνης,

Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, δήμαρχος Βέροιας,

Νικόλαος Παπαγγελής, δήμαρχος Λεβαδέων

Δημήτρης Τσιαντής, δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα.

Στο Εποπτικό Συμβούλιο εξελέγησαν: πρόεδρος ο δήμαρχος Ηράκλειας Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης, αντιπρόεδρος ο δήμαρχος Λοκρών Νικόλαος Λιόλιος και γραμματέας ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Αραβανής.

 

www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.