Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Micheal Jackson…

13 Οκτωβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Αυτή τη φορά το σώμα του δεν είναι καλυμμένο
Νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Michael Jackson Μια νέα σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Micheal Jackson φέρνει στο φως της δημοσιότητας το περιοδικό «The Hollywood Gossip». Ο βασιλιάς της ποπ απεικονίζεται γυμνός και το σώμα του είναι φανερά αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο. Είχε προηγηθεί μια άλλη φωτογραφία, στην οποία το σώμα του Jackson  ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι, που είχε δείξει αιφνιδιαστικά ο εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της «Δίκης του Αιώνα».
Ο αναπληρωτής ιατροδικαστής Christopher Roger απέκλεισε την εκδοχή της ανθρωποκτονίας από οξεία δηλητηρίαση, ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο τραγουδιστής από μόνος του πήρε τα φάρμακα όσο ο γιατρός ήταν στην τουαλέτα αφού σε δύο μόνο λεπτά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

This entry was posted on Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, 2011 at 20:46 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply