Φιλικό την Κυριακή στις 4:30 μμ στο ΔΑΚ με τον ΠΥΡΣΟ…

http://3.bp.blogspot.com/-bI2zYn78rJw/To7vT46X5rI/AAAAAAAAPPU/pvxM3Dtegjc/s1600/F.C.KOZANH.jpgΣήμερα Παρασκευή, Κοζανίτες καλλιτέχνες (συμπεριλαμβανομένου και του Γρεβενιώτη Μάκη Σεβίλογλου), ενώνουν τις φωνές σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για την ομάδα της Κοζάνης.

“Σήμερα στο 5ο χιλιόμετρο Κοζάνης -Πετρανών, σε έναν νέο χώρο που λέγεται Plaza, οι καλλιτέχνες της Κοζάνης τραγουδούν για την ομάδα της Κοζάνης, και σε τιμές “τρόικας”(ένα μπουκάλι απλό ουίσκι θα κοστίζει 60€), προσφέρουν τα έσοδα της εκδήλωσης σε εμάς”, δήλωσε στον StarFm 933 ο Γραμματέας της ομάδας Μανώλης Αμπατζίδης.

“Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην Κοζάνη και  να βοηθήσει την πορεία της ομάδας της Κοζάνης. Σήμερα θα κάνουμε και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας”… δήλωσε ο  Μανώλης Αμπατζίδης και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που θα γίνει αυτή την Κυριακή με την ομάδα του Πυρσού στο ΔΑΚ στα Γρεβενά στις 4:30μμ…
Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Γραμματέα της ομάδας της Κοζάνης που έδωσε στον Λουκά Νίκου:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΦΑΣ Πυρσός:
Ένα ακόμη δυνατό φιλικό –ίσως το σημαντικότερο μέχρι τώρα- θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι Γρεβενιώτες φίλαθλοι την Κυριακή 9-10-2011 και ώρα 4,30μ.μ. στο ΔΑΚ Γρεβενών, αφού ο Πυρσός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη φιλόδοξη ομάδα της Κοζάνης, που έχει θέσει σα στόχο φέτος την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με όπλο την πίστη στις δυνατότητές τους θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο, η αναμέτρηση λοιπόν αναμένεται να προσφέρει ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις στους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.