Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στον Γιώργο Δακή ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης

21 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή επισκέφθηκε σήμερα ο Jacques DASQUE

Τον κ. Jacques DASQUE, Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης (A.R.E.F.L.H.) δέχθηκε στο Γραφείο του, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης και Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Πασχάλης Χαρούμενος, καθώς και ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νικόλαος Κουτλιάμπας.

Κατά τη διάρκειά της, ο κ. DASQUE ενημέρωσε τον κ. Δακή για την Ένωση Φρουτοπαραγωγών, στην οποία μετέχουν καλλιεργητές από 25 Περιφέρειες της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Βελγίου.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην A.R.E.F.L.H. μέσω της οποίας γίνονται συντονισμένες ενέργειες που αφορούν την προώθηση των αγροτικών προϊόντων και τη διεκδίκηση των συμφερόντων των παραγωγών.

Να σημειωθεί, ότι στην εν λόγω Ένωση συμμετείχε άτυπα τα δύο τελευταία χρόνια και ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητες και τους στόχους της Ένωσης και τόνισε τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή της ως τακτικό μέλος της Ένωσης.

 

Γραφείο τύπου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2011 at 21:51 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply