Στο τελευταίο δελτίο τύπου που μας έστειλε ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας αναφέρεται στη επίκληση που έκανε στον Υπουργό ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να χρηματοδοτηθούν όπως αναφέρει τα 8  (;) αναπτυξιακά έργα του Δήμου Γρεβενών, χωρίς όμως να μας αναφέρει ποιά είναι.

Ο Star-Fm.gr σάς παρουσιάζει σήμερα τα  έργα του Δήμου Γρεβενών που πρέπει να χρηματοδοτηθούν  από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» και που τελικά δεν είναι   8 αλλά 17

Δείτε ποιά είναι :

    1. Υποστηρικτικές μελέτες για την ωρίμανση της πρότασης: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΟΡΛΙΑΚΑ», προϋπολογισμού μελέτης 150.000,00 €.2. Μουσειολογική – Μουσειογραφική μελέτη για την ωρίμανση της πρότασης «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΛΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ», προϋπολογισμού μελέτης 85.000,00€.  

    3. Υποστηρικτικές μελέτες για την ωρίμανση της πρότασης: «ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 100.000,00 €.

    4. Εκπόνηση μελέτης για την : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ  ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 181.548,00€. για την ωρίμανση της πρότασης

    5. Υποστηρικτικές μελέτες για την ωρίμανση της πρότασης: «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑΜΕΑ) ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού μελέτης 60.000,00€.

    6. Μουσειολογική – Μουσειογραφική μελέτη η οποία περιλαμβάνει την καταγραφή των δύο υπαρχουσών συλλογών του Δήμου, για την ένταξη της πρότασης  «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ» που έχει υποβληθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 8 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΔΜ», προϋπολογισμού μελέτης 100.000,00 €.

    7. Δέκα (10) μελέτες συνολικής θεώρησης αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης και ανάδειξης για όλους τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Κοσμά για την ωρίμανση προτάσεων που αφορούν το Μέτρο 323 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007 – 2013’’, συνολικού προϋπολογισμού 50.000,00€.

    8. Υποστηρικτικές μελέτες για την ωρίμανση της πρότασης «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δ.Δ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ», προϋπολογισμού μελέτης 20.000,00€.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.