Οι αγιασμοί των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων…
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός των σχολείων της πόλης θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011 ως εξής :
Δημοτικά Σχολεία Πόλης Γρεβενών:
α) 1ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 10.00 π.μ

β) 2ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9.30 π.μ

γ) 3ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9.00 π.μ

δ) 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9.00 π.μ

ε) 5ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9.00 π.μ

στ) 6ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9:00 π.μ

ζ) 7ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών ώρα 9.30 π.μ

Νηπιαγωγεία Πόλης Γρεβενών:
α) 1ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 9.30 π.μ

β) 2ο και 6ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 9:00 π.μ

γ) 3ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 9.30 π.μ

δ) 4ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 9.30 π.μ

ε) 7ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 9:30 π.μ.

στ) 9ο Νηπιαγωγείο Γρεβενών ώρα 10.00 π.μ.

Μήνυμα Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα για την έναρξη της Σχολικής Περιόδου

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, αγωνίας, προσμονής, αλλά και ευθύνης για όλη την εκπαιδευτική οικογένεια.

Γνωρίζω ότι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχουν … αρκετές δυσκολίες που πιστεύω να ξεπεραστούν σύντομα.

Παρά το γεγονός ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή και γενικευμένη κρίση οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει, ούτως ώστε η παιδεία να καταστεί ο κινητήριος μοχλός για την αναμόρφωση της πατρίδας μας.

Ιδιαίτερα σήμερα που η κοινωνία μας απαιτεί ήθος, αξίες και ιδανικά και η γνώση, η έρευνα και η τεχνολογία αποτελούν μονόδρομο για την προσωπική , κοινωνική και εθνική μας επιβίωση, επιβάλλεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να αντλήσουν όλα τα εφόδια που θα τους προσφερθούν.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, δύναμη, υπομονή και επιμονή και η νέα χρονιά να είναι δημιουργική και εποικοδομητική για όλους σας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς

Θανάσης Χαντάβας

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει, μια χρονιά με αγώνες για την κατάκτηση της γνώσης. Ευκαιρία για μάθηση και δημιουργία.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με κάποιες δυσκολίες, η θεαματική μείωση διορισμού εκπαιδευτικών και δασκάλων και η έλλειψη βιβλίων είναι κάποια από αυτά τα οποία είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία.

Παρά τα όποια εμπόδια όμως θα πρέπει με αισιοδοξία να σταθούμε δίπλα στους μαθητές μας για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Ως Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαιώνω τους μαθητές της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ότι θα είμαι δίπλα τους, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, προκειμένου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά, Δημιουργική και καλή δύναμη σε όλους.

Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών

Γιώργος Δασταμάνης


Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Προσπερνώντας τα όποια προβλήματα υπάρχουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αγαπητοί Μαθητές,
Με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, αρχίζει μία νέα περίοδος στη ζωή σας γεμάτη υποχρεώσεις και θυσίες για την απόκτηση της γνώσης, από τη νέα τάξη στην οποία βρίσκεστε. Με την καθοδήγηση των δασκάλων και καθηγητών σας, τη δική σας προσπάθεια και την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών σας, είμαι βέβαιος ότι θα αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επόμενη φάση του μαθητικού σας βίου.

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,
Καλείστε για ακόμη μία χρονιά να ξεπεράσατε συμπληγάδες για να οδηγήσετε τους νέους και τις νέες του τόπου μας στο δρόμο της μάθησης, της γνώσης και των αξιών. Σε αυτή σας την προσπάθειά θα είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να σταθώ και να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στα «Πρωτάκια». Είμαι βέβαιος ότι οι Δάσκαλοί τους θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουν το φόβο τους για το άγνωστο που καλούνται να αντιμετωπίσουν και να τους εντάξουν με την αγάπη τους στη μαθητική κοινότητα.

Να καλωσορίσω τους νέους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. στα Γρεβενά, να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις σπουδές τους καθώς και καλή διαμονή στον τόπο μας. Να τονίσω ότι θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν έναν πανέμορφο τόπο με φιλόξενους ανθρώπους. Ως Δήμος θα είμαστε κοντά τους σε ότι μας χρειασθούν.

Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.