Το πράσινο φως έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο

1.705 νέες προσλήψεις κυρίως στους δήμους

Το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 1.705 ατόμων, κυρίως, συμβασιούχων σε διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου και των δήμων, έδωσε το Υπουργικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η πρόσληψη:

– 678 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με συμβάσεις μίσθωσης έργου σε δήμους της χώρας.

– 169 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 594 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου για την εκτέλεση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων καθώς και για τη λειτουργία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα είναι έως 8 μήνες, ενώ των συμβάσεων μίσθωσης έργου θα είναι για χρονικό διάστημα ίσο με την αντίστοιχη σχολική περίοδο στους Παιδικούς Σταθμούς, και έως ένα έτος για την εκτέλεση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Επιπλέον, με άλλες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, θα προσληφθούν:

– 50 άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών, στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (Υπουργείο Παιδείας).

– 214 άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως ένα έτος, στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικών Έργων – Ν.Π.Ι.Δ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.