Σε συνέντευξή του στον Star-Fm 933, ο πρώην Βουλευτής του ΠαΣοΚ Κυριάκος Ταταρίδης, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μιχάλη Γαβρίδη από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως έναν επιτυχημένο διοικητή αντί να τον επιβραβεύσουν τον “καρατομούν”. Ο Μιχάλης Γαβρίδης κατάφερε να φέρει το Νοσοκομείο Γρεβενών στη 2η θέση σε εξοικονόμηση πόρων απ όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας αφού  περιόρισε τα έξοδα κατά 800.000€ περίπου και να το φέρει στην 3η θέση σε ότι αφορά την παραγωγικότητα. Πως είναι δυνατόν ένας ο οποίος  είναι επιτυχημένος να τον διώχνουν; Ίσως δεν θέλουν το νοικοκύρεμα και αποβλέπουν σε.. άλλα”.
Ακόμη,  δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένας Υπουργός προέβη στην αντικατάστασή του χωρίς να έχει ρωτήσει τον ίδιο τον Βουλευτή του Νομού: “Όταν ήμουν βουλευτής δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς Υπουργός να κάνει κάτι εν αγνοία μου” ανέφερε ο Κυριάκος Ταταρίδης και προέτρεψε τον νέο διοικητή να μην αναλάβει: ” Εάν ήμουνα στη θέση του κ.Κυριάκου Σημαδόπουλου, όπου η τοπικη κοινωνία όπως είναι τα Γρεβενά αντιδρά γι ‘αυτό που έγινε, τότε δεν θα ερχόμουν ποτέ στα Γρεβενά και θα είχα παραιτηθεί” κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.