Ο Έντι Μέρφι είναι ο πιο πιθανός υποψήφιος για την παρουσιαστή των φετινών βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα RadarOnline.

Έντι Μέρφι: Παρουσιαστής των Όσκαρ;

Η είδηση-έκπληξη προέρχεται από τον Μπρετ Ράδερ -γνωστός για τη δουλειά του στο Rush Hour αλλά και για τα μουσικά του βίντεο-, ο οποίος έχει κληθεί να συνεργαστεί στην παραγωγή της τελετής απονομής των Όσκαρ 2012, έπειτα από την όχι και τόσο εντυπωσιακή περσινή τελετή με τον Τζέιμς Φράνκο και την Άνν Χαθαγουέι.

Ο Εντι Μέρφι, ο οποίος ήταν και ο ίδιος υποψήφιος για όσκαρ για την ταινία Dreamgirls, έχει υπάρξει από τους πιο καλούς stand up comedian της Αμερικής. Και αυτό του το ταλέντο είναι που τον κάνει την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση των Όσκαρ, σύμφωνα με τον Μπρετ Ράδερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Έντι Μέρφι διατηρεί μια στενή σχέση με τον Μπρετ Ράδερ. Ο 50χρονος κωμικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπεν Στίλερ, στην ταινία «Tower Heist» -η οποία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική τον Νοέμβριο- που σκηνοθετεί ο Μπρετ Ράδερ.

Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, ωστόσο ο Έντι Μέρφι έχει ήδη εκφράσει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό το ενδεχόμενο, ενώ το ενδιαφέρον του έχει αναφέρει και ο Μπίλι Κρίσταλ.
Ανάμεσα στους πιθανούς υποψηφίους είναι επίσης και οι Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζέρι Σίνφιλντ και Μπράντλεϊ Κούπερ.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.