“ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ”…

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Γρεβενών λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Συνάδελφοι, Η αδυσώπητη επίθεση σε βάρος του εισοδήματος μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οι προθέσεις της Τρόικας για περαιτέρω μείωση του μισθολογικού κόστους με κάθε τρόπο, κατέστησαν αδιαμφισβήτητες στην τελευταία επίσκεψη των εκπροσώπων της.

Επειδή, η απαίτηση για περαιτέρω μείωση των ήδη καταβαραθρωμένων μισθών μας, η αβεβαιότητα για την καταβολή των νυχτερινών μας, η μείωση των λειτουργικών εξόδων της Ελληνικής Αστυνομίας που καθιστούν αδύνατη τη στοιχειώδη λειτουργία των Υπηρεσιών της, η μη θέσπιση έστω θεσμικών αλλαγών που θα θωρακίσουν το επάγγελμα μας, δεν πρέπει να μείνουν και δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Ενώνουμε τις φωνές μας μαζί με όλους τους ένστολους και εργαζόμενους της Χώρας, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 17:30 στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 76ης Δ.Ε.Θ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ   Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.