Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κυριάκος Ταταρίδης: “Ο κ. Σημαδόπουλος πρέπει να παραιτηθεί και να μην έρθει στα Γρεβενά”…

6 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξή του στον Star-Fm 933, ο πρώην Βουλευτής του ΠαΣοΚ Κυριάκος Ταταρίδης, αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Μιχάλη Γαβρίδη από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών: “Δεν μπορώ να καταλάβω πως έναν επιτυχημένο διοικητή αντί να τον επιβραβεύσουν τον “καρατομούν”. Ο Μιχάλης Γαβρίδης κατάφερε να φέρει το Νοσοκομείο Γρεβενών στη 2η θέση σε εξοικονόμηση πόρων απ όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας αφού  περιόρισε τα έξοδα κατά 800.000€ περίπου και να το φέρει στην 3η θέση σε ότι αφορά την παραγωγικότητα. Πως είναι δυνατόν ένας ο οποίος  είναι επιτυχημένος να τον διώχνουν; Ίσως δεν θέλουν το νοικοκύρεμα και αποβλέπουν σε.. άλλα”.
Ακόμη,  δεν μπορεί να διανοηθεί πως ένας Υπουργός προέβη στην αντικατάστασή του χωρίς να έχει ρωτήσει τον ίδιο τον Βουλευτή του Νομού: “Όταν ήμουν βουλευτής δεν θα τολμούσε ποτέ κανείς Υπουργός να κάνει κάτι εν αγνοία μου” ανέφερε ο Κυριάκος Ταταρίδης και προέτρεψε τον νέο διοικητή να μην αναλάβει: ” Εάν ήμουνα στη θέση του κ.Κυριάκου Σημαδόπουλου, όπου η τοπικη κοινωνία όπως είναι τα Γρεβενά αντιδρά γι ‘αυτό που έγινε, τότε δεν θα ερχόμουν ποτέ στα Γρεβενά και θα είχα παραιτηθεί” κατέληξε.

This entry was posted on Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2011 at 16:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ, Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply