Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έφυγε ο Κώστας Παπακώστας

6 Σεπτεμβρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συλλυπητήρια επιστολή του Πυρσού

Ο Κώστας Παπακώστας, γνωστός στην ενασχόλησή του με τα κοινά, (είτε με τον επιχειρηματικό χώρο ως οικονομολόγος- λογιστής, είτε με τα αθλητικά δρώμενα του τόπου ως στέλεχος του ΔΣ του Πυρσού), έφυγε για πάντα από κοντά μας σε ηλικία 51 χρόνων. Η μικρή τοπική κοινωνία των Γρεβενών είναι συντετριμμένη από τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που έφυγε άδικα και τόσο πρόωρα από κοντά μας και άφησε μόνους τη Σοφία και τα δυο του βλαστάρια Στάθη και Βασίλη… Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 18:00 στην εκκλησία Ευαγγελίστρια στα Γρεβενά.

Καλό ταξίδι Κώστα.

Star-fm.gr

Συλλυπητήρια επιστολή του Πυρσού

Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών με θλίψη και συντριβή αποχαιρετά σήμερα τον Κώστα Παπακώστα, έναν συνεπή και ακούραστο εργάτη, έναν ανυστερόβουλο και παθιασμένο συνοδοιπόρο στο ταξίδι του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου, που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή αφήνοντάς μας όλους άφωνους και απαρηγόρητους.
Απευθυνόμαστε στην οικογένεια του εκλιπόντος για να εκφράσουμε τα εκ βαθέων και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του.
Καλό ταξίδι φίλε, συνεργάτη και αγωνιστή Κώστα. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό.
Το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. Πυρσός Γρεβενών

This entry was posted on Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2011 at 14:38 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply