Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες του Νομού μας που έδωσαν αυτό το σκληρό αγώνα για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, με όπλα τους την συστηματική προσπάθεια και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Επίσης, να συγχαρώ τους καθηγητές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην παροχή των απαραίτητων εφοδίων, αλλά και όλους τους γονείς που στάθηκαν στο πλάι των παιδιών τους.

Στα παιδιά που φέτος παρά την προσπάθειά τους δεν πέτυχαν στις εξετάσεις, εύχομαι δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μελλοντικές επιτυχίες, επειδή το αύριο ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν και αγωνίζονται για αυτό.

Το αισιόδοξο μήνυμα ελπίδας και επιβράβευσης που έρχεται από την επιτυχούσα νεολαία του Νομού μας, εύχομαι να δώσει δύναμη σε όλους μας και την πεποίθηση ότι με σκληρή δουλεία οι κόποι μας θα δικαιωθούν και θα κάνουμε ξανά τον τόπο μας έναν τόπο για τον οποίο τα παιδιά μας θα είναι περήφανα.

Αθανάσιος Χαντάβας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.