Διαψεύδονται πληροφορίες για αλλαγές στο πρόγραμμα του Γιώργου Παπανδρέου

Στη διάψευση των πληροφοριών περί μη πραγματοποίησης της καθιερωμένης ομιλίας του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου κυβερνητικοί κύκλοι. Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης στη ΔΕΘ θα είναι ουσιαστική και λιτή, σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

Η ομιλία του πρωθυπουργού -όπως και η συνέντευξη Τύπου- θα γίνουν κανονικά, διαβεβαίωσαν οι ίδιοι κύκλοι, διαψεύδοντας όσα μεταδόθηκαν νωρίτερα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και ΝΕΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομιλία του πρωθυπουργού στο «Βελλίδειο» έχει αποδέκτες τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και αποτελεί ουσιαστικά τον «Οδικό Χάρτη» της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Κυβερνητικοί κύκλοι διαβεβαίωναν ότι στόχος είναι η παρουσία της κυβέρνησης στη φετινή ΔΕΘ να έχει χαρακτήρα επίσκεψης εργασίας με τη συμμετοχή λιτού κυβερνητικού κλιμακίου.

Κατά πληροφορίες, τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσουν αποκλειστικά και μόνο υπουργοί που έχουν σχέση με την οικονομία και την ανάπτυξη, όπως οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.