Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Θανάσης Νούτσος: “Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβιβάσει το Νοσοκομείο Γρεβενών”…

19 Αυγούστου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Σε συνέντευξή του στον Star-fm 933 ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠαΣοΚ Γρεβενών Θανάσης Νούτσος, αναφέρθηκε και αυτός (όπως και ο Δήμαρχος Γρεβενών) σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ όπου εμφανίζει το Νοσοκομείο Γρεβενών με λιγότερες κλίνες απ΄ότι το Νοσοκομείο της Καστοριάς.

“Το Νοσοκομείο Γρεβενών κατάφερε να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του Νομού. Σήμερα είναι αυτοδιοίκητο και η σχέση που έχει με το Νοσοκομείο της Καστοριάς είναι μόνο επιστημονική. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και για κανένα λόγο να το υποβιβάσει γιατί οι Γρεβενιώτες δεν είναι πολίτες 2ης κατηγορίας. Όλους θα μας βρει απέναντι.

Δεν τίθεται θέμα ενοποίησης αλλά το ζήτημα των κλινών είναι σημαντικό και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε σε ενδεχόμενη συνένωση” , ανέφερε ο Θανάσης Νούτσος, ο οποίος είναι σε συχνή επικοινωνία τόσο με το Βουλευτή Γρεβενών Θανάσης Χαντάβα όσο και με τον διοικητή του νοσοκομείου Μιχάλη Γαβρίδη.

This entry was posted on Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2011 at 13:47 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply