“Το νοσοκομείο των Γρεβενών δεν θα υποβιβαστεί”

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή την κοινοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας στις 2 Αυγούστου 2011 που κλείνει οριστικά το θέμα των εκλογών στον Δήμο Γρεβενών. Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης χαρακτήρισε τον Υφυπουργό Εσωτερικών και Βουλευτή Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο “προφήτη” αφού αναφερόμενος ο Υφυπουργός στον ίδιο 5 μέρες πριν την πρώτη απόφαση του Δικαστηρίου Κοζάνης για την πραγματοποίηση εκλογών στον Δήμο, είχε αναφέρει :..”όσο θα είναι ακόμη Δήμαρχος”, γεγονός που σύμφωνα με τον κ. Κουπτσίδη καταδεικνύει πως γνώριζε για τις εκλογές πριν την ανακοίνωση του Πρωτοδικείου.

Ανέφερε ακόμη πως ήταν: “ένα οργανωμένο και καλά στημένο σχέδιο που κρατούσε σε ομηρία των Δήμο για περισσότερο από 5 μήνες με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να μην μπορούν να πληρωθούν”…”Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάζει τρικλοποδιά στο έργο του Δήμου Γρεβενών και τα μεγάλα έργα (Αστεροσκοπείο Όρλιακα και Κέντρο Παλαιολογίας) θα δρομολογηθούν κανονικά. Στις 2 με 3 Σεπτεμβρίου υπογράφουμε μνημόνιο με τον Πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ξεκινούμε το Αστρολογικό Πάρκο”.

ΑΝ.ΔΗ.Γ.

Εκτός όμως από τα των εκλογών στον Δήμο Γρεβενών, ο Δημοσθένης Κουπτσίδης έκανε και αναφορά στην Δημοτική Επιχείρηση ΑΝ.ΔΗ.Γ. (Αναπτυξιακής Δήμου Γρεβενών) όπου κατέθεσε την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011 στην Εισαγγελία Γρεβενών φάκελο με όλα τα στοιχεία που περιήλθαν στην αντίληψη του Δ.Σ., ώστε να προβεί στην απόδοση των τυχών υπαρχουσών ποινικών ευθυνών οποιουδήποτε από δόλο ή από αμέλεια ζημίωσε την ανωτέρω εταιρεία.”Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο διαφορετικές συνάψεις έργων όπου καμία να μην έχει κατατεθεί στην εφορία. Ποιά τελικά ισχύει;” διερωτήθηκε.

Νοσοκομείο Γρεβενών
Αναφέρθηκε και στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου τελευταίο δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, αφήνει να εννοηθεί πως το νοσοκομείο των Γρεβενών εμφανίζει λιγότερες κλίνες από τις 134 που διέθετε (το Εθνος γράφει 100) και επομένως θα περάσει στην κηδεμονία του Νοσοκομείου της Καστοριάς (το Εθνος αναφέρει πως διαθέτει 120 κλίνες).
“Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποβιβάσει το Νοσοκομείο των Γρεβενών και ζητώ από τον Βουλευτή Θανάση Χαντάβα να πάρει ξεκάθαρη θέση και να ξεκινήσει πρωτοβουλίες έτσι ώστε να αρθεί η δυσμενής κατάσταση του Νοσοκομείου μας”, κατέληξε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Διαβάστε ακόμη τη συνέντευξη του Δημάρχου Γρεβενών στις 28 Ιουλίου στον Star-fm  για τις “Εκλογές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.