Στο πλαίσιο εξειδικευμένων δράσεων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 43χρονος Έλληνας υπήκοος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για «Πορνογραφία ανηλίκων».

Έπειτα από την ανάλυση συγκεκριμένων ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 43χρονου χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος, προέβαινε σε διακίνηση αρχείων παιδικής πορνογραφίας.

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου, από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας σε συνεργασία με συναδέλφους τους, του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 43χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι Η/Υ (τρεις εξωτερικοί, ένας εσωτερικός), στους οποίους υπήρχαν αρχεία (άνω των 100 βίντεο) παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.