Συζήτηση για το Μποδοσάκειο Νοσοσκομείο

Για το απόγευμα της Τρίτης κλείστηκε τελικά το ραντεβού των εκπροσώπων του δήμου και των φορέων της Εορδαίας με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο για το ζήτημα της υποβάθμισης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Η συνάντηση με τον κ. Λοβέρδο κλείστηκε για τις 6 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία μάλιστα συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας προκειμένου να ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή το δημοτικό συμβούλιο.

Η απόφαση που είχε λάβει το Δ.Σ. την περασμένη εβδομάδα στην έκτακτη συνεδρίασή του έλεγε ότι εάν ο υπουργός δεν ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα των φορέων της Εορδαίας για συνάντηση μαζί του για να του εκφράσουν την αντίδρασή τους για την υποβάθμιση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου και αίτημα την αναστολή περικοπής των κλινών του Μποδοσάκειου από 250 σε 200 αλλά και της απόφασής του για μεταφορά της ενιαίας έδρας με το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης στην Κοζάνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.