Μπορείτε να φανταστείτε τον Πελέ ξανά στο γήπεδο και όχι βέβαια σε αγώνα βετεράνων; Η διοίκηση της Σάντος, πάντως, όχι απλώς τον φαντάζεται αλλά έχει αρχίσει και να το συζητά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων τον Δεκέμβριο!
Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας λοιπόν, η Σάντος, που κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Λιμπερταδόρες, ελπίζει να πείσει τον Πελέ να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί για ελάχιστα λεπτά στο τέλος του τελικού, το πιο πιθανό με την Μπαρτσελόνα!
Ο Πελέ, που κατέκτησε με τη Σάντος το Κύπελλο Λιμπερταδόρες το 1962 και το 1963, αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 1977 όταν η Σάντος έδωσε αγώνα επίδειξης με τον Κόσμο της Νέας Υόρκης.
Ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Αλβάρο Ριμπέιρο, υποστήριξε: «Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή. Φυσικά, ακόμα κι αν ο Πελέ προπονηθεί δεν θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά, αλλά φαντάζεστε να μπει στο τέλος του ματς και να κερδίσει πέναλτι;».
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο και ο Πελέ θα έχει κλείσει τα 71 του χρόνια.
ΚΛΗΡΩΣΗ
Στο γκρουπ των ισχυρών θα είναι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη σημερινή κλήρωση των πλέι οφ του Europa League στη Νιόν. Οι ελληνικές ομάδες θέλουν αντιπάλους στα μέτρα τους ώστε να συνεχίσουν στους ομίλους της διοργάνωσης. Ετσι, οι ομάδες μας θα αποφύγουν συλλόγους όπως οι Σεβίλλη, Ρόμα, Τότεναμ, Αϊντχόβεν, Σπόρτιγκ Λισ., Σάλκε, Παρί Σεν Ζερμέν, Αντερλεχτ, Μπιλμπάο, Λάτσιο.
Οι ελληνικές ομάδες δεν θα ήθελαν αντιπάλους όπως οι γερμανικές Αννόβερο και Μάιντς, η Τραμπζονσπόρ, η Ντινπρ. Επίσης, μεταξύ των υποψήφιων αντιπάλων είναι οι Μπρόντμπι, Γκιμαράες, Χαρτς, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στο γκρουπ των ανίσχυρων.
Σήμερα επίσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πλέι οφ από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (απευθείας ο Ολυμπιακός).
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Στη διάθεση της αστυνομίας έχει τεθεί και η Γαλατασαράι, καθώς χθες έγινε έρευνα σε χώρους του συλλόγου. Κι όλα αυτά έχουν φυσικά σχέση με το σκάνδαλο των στημένων ματς, στο οποίο εμπλέκονται Φενέρμπαχτσε, Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας.

Γιώργος Χούπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.