Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εξάρχου Γρεβενών διοργανώνει τις παρακάτω ανάβαση στο Παλιομανάστηρο του Αγίου Αθανασίου στον Μπούρινο. «Από το τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου θα βαδίσουμε από το θρησκευτικό μονοπάτι για μισή ώρα ως τα ερείπια του Παλιομανάστηρου. Ξεκίνημα από τον Έξαρχο 7:30 το πρωί.

Στον περίβολο του μοναστηριού 72 μέτρων, ο σύλλογος θα διαθέσει τσίπουρο με νηστίσιμους μεζέδες», αναφέρει στη σχετική πρόσκληση ο πρόεδρος συλλόγου Βασίλειος Αποστόλου.
Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στην πλατεία του Έξαρχου, με τιμές προσιτές (σουβλάκι 1 Ευρώ, ποτά, αναψυκτικά με τιμές καφενείου)

Θα ακολουθήσει παρουσίαση- κυκλοφορία του βιβλίου “ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ” σελίδες 304. Τιμή διάθεσης βιβλίου μαζί με το 3ο τεύχος του περιοδικού “ΜΠΟΥΡΙΝΟΣ” 80 σελίδων για την περιφέρεια ΒΕΝΤΖΙΩΝ-ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΚΟΖΑΝΗΣ στην τιμή κόστους των 10 ΕΥΡΩ. Τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες του συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.