Τα 1+6 εκατομμύρια ευρώ των επενδυτών

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τη Βαλερένγκα (3-0), ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι επενδυτές της ομάδας, Βασίλης Φλωρίδης και Γιώργος Σαχπατζίδης πήγαν στα αποδυτήρια, όπου και έγινε η παρουσίασή τους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές. Τονίστηκαν συγκεκριμένα τα εξής:

Την Παρασκευή (5/8) μπαίνουν 500.000 ευρώ από τον Βασίλη Φλωρίδη, και στις αρχές της άλλης εβδομάδας 250.000 ευρώ από τον Γιώργο Σαχπατζίδη που μαζί με τα 250.000 ευρώ (συν 50.000 ευρώ για τη σουίτα του) που είχε βάλει την περασμένη εβδομάδα ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας, κάνουν σύνολο 1 εκ. ευρώ.

Στη συνέχεια εντός του επόμενου δεκαημέρου θα μπουν άλλα 6 εκ. ευρώ και μόλις αυτό συμβεί θα προχωρήσει η διαδικασία από τον Θανάση Κατσαρή για την συγκρότηση νέας διοίκησης πρωτοδικείου.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω χρήματα θα μετοχοποιηθούν μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει στις 25 Αυγούστου.

“Είμαστε μαζί σας”
Μετά το τέλος του αγώνα ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσίασε τους δύο άνδρες στους παίκτες λέγοντας: “Οι κ.κ Φλωρίδης και Σαχπατζίδης είναι εδώ μαζί μας για να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Ζαγοράκης για να δώσει τον λόγο στους δύο επενδυτές.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Φλωρίδης έστειλε ένα λιτό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές: “Είμαστε μαζί σας ψυχικά και οικονομικά”.

sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.