Οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΥΡΣΟΥ

Συνέντευξη για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ έδωσε για μία ακόμη φορά στον Star-fm ο Πρόεδρος της ομάδας Μένιος Παπαϊωάννου. Αναφέρθηκε στις δύο νέες προσθήκες του Διοικητικού Συμβουλίου: Ο Γιάννης Γιάτσιος αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο Χρήστος Σιαμίδης (επίτιμα) ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών. Η θέση του Γραμματέα παραμένει προς το παρόν κενή αφού ο Δημήτρης Ζολώτας κατέχει θέση στο ΔΣ των ΑΕΡΑΤΩΝ και καθήκοντα γραμματέα θα εκτελεί ο Πρόεδρος.
Ο Μένιος Παπαϊωάννου, μίλησε για τις προτεραιότητες που έβαλαν ως νέο ΔΣ που χωρίζονται στους εξής τρεις τομείς:
1)Συλλογή όλων των εγράφων που αφορούν την ομάδα και που θα πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 12 Αυγούστου στην ΕΠΟ.
2)Στελέχωση του ΔΣ, και
3)Ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας.

Ειδικά για τους παίκτες τις ομάδας, είπε πως το 95% θα είναι από τα Γρεβενά, ενώ ελάχιστοι παίκτες θα προέλθουν από άλλες περιοχές εκτός Γρεβενών. Ο Πρόεδρος θεωρεί ακόμη σίγουρη την παραμονή του Γιάννη Σαμαρά στον πάγκο της ομάδας.

Οικονομικά
Μιλώντας για τα λειτουργικά έξοδα, ανέφερε πως τα υπολογίζει σε 50.000€ εκ των οποίων το 1/3 θα καλυφθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα υπόλοιπα από τις πωλήσεις των διαρκείας, από τις νέες εγγραφές μελών, από τις διαφημίσεις αλλά και τα εισιτήρια που από φέτος θα είναι 5€.
” Σε περίπτωση που συγκεντρώσουμε περισσότερα χρήματα και ήδη καλύπτουμε τον προϋπολογισμό, αυτά (τα υπόλοιπα χρήματα) θα δοθούν στους παίκτες”, είπε ο Μένιος Παπαϊωάννου.

“…Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί μόνο με την στήριξη τη δική του θα μπορέσουμε να πάμε την ομάδα μας ψηλά“, δήλωσε ο πρόεδρος του Πυρσού, όπου δεν διέψευσε το ρεπορτάζ του Λουκά Νίκου:

“Ο ΠΥΡΣΟΣ προχώρησε σε έξι (!) μεταγραφές και πέντε (!) ανανεώσεις.
Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε με τους Σάββα Κυριακίδη (έπαιζε στην Σειρήνα και είναι αμυντικός), Σαράντη Μπαλντούμη (ήταν στη Σειρήνα ως προπονητής και αποκτήθηκε ως παίκτης, παίζοντας στο κέντρο), Ευριπίδη Δούμα (έπαιζε στη Σειρήνα και είναι αμυντικός χαφ), Γιώργο Κουτσομήτρο (έπαιζε στη Γαλατινή και είναι φορ), Δημήτρη Γκέτσιο (έπαιζε στη Σειρήνα και είναι μεσοεπιθετικός), ενώ αποκτήθηκε και ο νεαρός Μπόζιαρης από την Σειρήνα.
Από εκεί και πέρα, ανανέωσαν με τον σύλλογο οι Μακρής, Σόλας, Δούμας, Κοτζατίσογλου και Χαραλαμπίδης .
Ωστόσο, η ομάδα δεν σταματάει εδώ και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Τζερεμέ, Αναστασίου, Ιωαννίδη, Γεωργίου, Φαλτάκα και Τζόρα“.

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΥ

Διαβάστε ακόμη: Η πρώτη συνέντευξη μετά την κατανομή αρμοδιοτήτων του νέου Προέδρου του ΠΥΡΣΟΥ Μένιου Παπαϊωάννου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.