Εκλέχθηκε ομόφωνα το νέο ΔΣ

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας όπου “δια βοής” εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σκοπός του είναι να δώσουν μία νέα πνοή στην ομάδα και να πραγματοποιήσουν μία αξιοπρεπή πορεία.

Την νέα αυτή προσπάθεια, αμέσως “αγκάλιασαν” η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών, ο Δήμος Γρεβενών, όπου θα ορίσουν τους εκπροσώπους τους στο Νέο ΔΣ, (ο Δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης ήδη ανακοίνωσε τη συμμετοχή του Κώστα Μιχαλογιάννη), αλλά και το Επιμελητήριο Γρεβενών αφού ο προεδρος Νίκος Ράμμος βρίσκεται στο νέο ΔΣ, η ΕΠΣΓ καθώς επίσης και ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας που έστειλε συγχαρητήρια επιστολή.

Η απελθούσα διοίκηση δήλωσε πως θα αναλάβει όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις στο ακέραιο και συνεχάρη με τη σειρά της την καινούργια προσπάθεια που ξεκινά από ανθρώπους που αγαπούν το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Τη θέση του προέδρου θα καταλάβει ο πρώην Αντιπρόεδρος του Πυρσού την εποχή που η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ Εθνική κατηγορία, Μένιος Παπαϊωάννου. “Από αύριο ξεκινάμε δουλειά” δήλωσε ο νέος πρόεδρος και συνέχισε: “Ξεκινάμε τις επαφές μας με τους παίκτες της ομάδας για να στελεχώσουμε το ρόστερ του ΠΥΡΣΟΥ , ενώ με την ομάδα Γρεβενά Αεράτα την οποία και εύχομαι καλή επιτυχία, θα λειτουργήσουμε συλλογικά αφού υπάρχει σύμπνοια για το καλό του Γρεβενιώτικου Αθλητισμού”.

Όλα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.