Δείτε ποιοι μετέχουν  στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Στον Star-fm μίλησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας των Γρεβενών Μένιος Παπαϊωάννου, μόλις ανακηρύχθηκε σ αυτή τη θέση από τα Μέλη του ΔΣ. Ο νέος πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη που τον εξέλεξαν στη θέση αυτή, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που θα καταβάλλουν για να φέρουν ξανά τον κόσμο των Γρεβενών στο γήπεδο.
Το εισιτήριο θα κοστίζει πλέον μόνο 5€ διότι αντιλαμβάνονται την δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο πανελλήνιο, ενώ θα κυκλοφορήσουν περίπου 80 εισιτήρια διαρκείας , όσες είναι και οι θέσεις των επισήμων και θα κοστίζουν 150€. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές μελών όπου το κόστος εγγραφής είναι 50€.
“Θα παλέψουμε να βρούμε οικονομική βιώσιμη λύση για την ομάδα, η οποία γυρίζει σελίδα” , είπε ο πρόεδρος και ευχαρίστησε την Αντιπεριφέρεια, τον Δήμο Γρεβενών αλλά και την ΕΠΣΓ που αγκάλιασαν την νέα αυτή κίνηση.

Αναφερόμενος στον μεγαλοχορηγό και πρώην πρόεδρο είπε: ” ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΥΡΣΟΥ αφού συνέδεσε την ομάδα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου”.

Ζήτησε την στήριξη απ όλα τα μέσα ενημέρωσης έτσι ώστε ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα και μιλώντας για την έτερη ομάδα του Νομού που θα αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική, είπε πως αποδέχετε την πρόταση που του έκανε ο προπονητής της ομάδας των ΑΕΡΑΤΩΝ Νίκος Μπαλοδήμος για κοινό αγιασμό και τους ευχήθηκε καλή πορεία γιατί μόνο έτσι κερδίζει το Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΥΡΣΟΥ είναι:
Αντιπρόεδρος : Κώστας Μιχαλογιάννης ως εκπρόσωπος του Δήμου Γρεβενών
Αντιπρόεδρος : ένας εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας που δεν ορίστηκε ακόμη
Επίτιμος Αντιπρόεδρος αλλά χωρίς θέση στο ΔΣ (αφού υπάρχει ασυμβίβαστο) εκπρόσωπος της ΕΠΣΓ
Γραμματέας: Δημήτρης Ζολώτας
Ταμίας: Νίκος Ζιώγος
Γενικός Αρχηγός: Βασίλης Τσίπης
Τεχνικός Διευθυντής: Κώστας Κοτζατίσογλου
Έφορος Υλικού: Γιώργος Μπακαΐμης και
Μέλη: Νίκος Ράμμος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Γρεβενών), Λουκάς Νίκου (Δημοσιογράφος του Star-Fm) και Παναγιώτης Δούμας .

Υπεύθυνοι για τα θέματα των παικτών αναλαμβάνουν ο Γενικός Αρχηγός και ο Τεχνικός Διευθυντής.

Διαβάστε το Πρωταπριλιάτικο ψέμα της ιστοσελίδας μας που τελικά επιβεβαιώθηκε. Οπότε ποτέ μη λέτε ποτέ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.