Ο ένας χειρουργήθηκε, ο άλλος πήρε εξιτήριο…

Άλλα δύο εργατικά ατυχήματα σημειώθηκαν στο Νότιο Πεδίο, την Κυριακή 24 Ιουλίου, με διαφορά δέκα λεπτών της ώρας το ένα από το άλλο. Τα περιστατικά δεν εμπνέουν ανησυχία, ωστόσο το ένα θεωρείται πιο σοβαρό, καθώς το θύμα υπέστη βαρύ τραύμα στο χέρι.

Συγκεκριμένα στις 12.30 το μεσημέρι, ο Λ.Ν. μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΗ εργαζόταν σε μηχάνημα του ορυχείου, όταν για άγνωστους λόγους το δεξί του χέρι εγκλωβίστηκε στη ράγα ενός ράουλου του ταινιόδρομου. Ο άτυχος εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο της ΔΕΗ στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα εξωτερικά ιατρεία και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική. Οι γιατροί διαπίστωσαν βαρύ θλαστικό τραύμα και κάταγμα δεξιάς πηχεοκαρπικής άρθρωσης. Χτες, ο ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δέκα λεπτά από το πρώτο εργατικό ατύχημα και ενώ το ασθενοφόρο της ΔΕΗ εκτελούσε διακομιδή στο νοσοκομείο, σημειώθηκε και δεύτερο εργατικό ατύχημα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου. Στις 12.40 σε μηχάνημα του ορυχείου, ο μόνιμος υπάλληλος της ΔΕΗ Ν.Π. υπέστη θλαστικό τραύμα στον έσω βραχίονα του αριστερού χεριού. Ο τραυματισθείς μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο της ΔΕΗ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθε του νοσοκομείου, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του.

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.