Μια παρτίδα εισαγόμενου χασίς πιάστηκε στη Φλώρινα με δράστες αλλοδαπούς, ενώ στα Γρεβενά οι αρχές εντόπισαν ντόπια χασισοκαλλιέργεια με δράστες ημεδαπούς. Την Κυριακή το απόγευμα στα ελληνοαλβανιικά σύνορα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Και Καταστολής Εγκληματικότητας τρεις αλλοδαποί, να μεταφέρουν με αυτοκίνητο σχεδόν δύο κιλά ινδικής κάνναβης. Ο 48χρονος υπήκοος Αλβανίας και οι δύο 22χρονοι συμπατριώτες του, κινούνταν με ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εκ των τριών, επί της εθνικής οδού Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας. Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο έναν σάκο που περιείχε πέντε δέματα κάνναβης, συνολικής ποσότητας 1 κιλού και 806 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες είχαν ως προορισμό τον νομό Πέλλας, όπου θα παρέδιδαν τα ναρκωτικά.
Κατασχέθηκε η κάνναβη βάρους 1 κιλού και 806 γραμμαρίων, το αυτοκίνητο, πέντε κινητά τηλέφωνα και αντίστοιχες κάρτες και χρηματικό ποσό 21.200 λεκ και 680 ευρώ.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.