Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοπρατείται η γέφυρα Πόρου Γρεβενών

19 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής με απόφασή του προενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή γέφυρας Πόρου Ν. Γρεβενών» συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ. €, με δικαιούχο την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η κατασκευή της νέας γέφυρας, η οποία χωροθετείται σε μικρή απόσταση από την υφιστάμενη, θα βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια. Πρόκειται για γέφυρα συνολικού μήκους 75 μέτρων, καθώς και προσβάσεις της προς την Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Κνίδης. Το πλάτος κυκλοφορίας οχημάτων της οδού είναι 8,5 μέτρα, με πεζοδρόμια πλάτους 1,25 μέτρων και στις δύο πλευρές του δρόμου.

«Με την κατασκευή και λειτουργία της νέας γέφυρας Πόρου Γρεβενών ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Βεντζίων για ευχερή και ασφαλή κίνηση από και προς την πόλη των Γρεβενών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

This entry was posted on Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2011 at 19:36 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply