Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής με απόφασή του προενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή γέφυρας Πόρου Ν. Γρεβενών» συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ. €, με δικαιούχο την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η κατασκευή της νέας γέφυρας, η οποία χωροθετείται σε μικρή απόσταση από την υφιστάμενη, θα βελτιώσει σημαντικά την οδική ασφάλεια. Πρόκειται για γέφυρα συνολικού μήκους 75 μέτρων, καθώς και προσβάσεις της προς την Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Κνίδης. Το πλάτος κυκλοφορίας οχημάτων της οδού είναι 8,5 μέτρα, με πεζοδρόμια πλάτους 1,25 μέτρων και στις δύο πλευρές του δρόμου.

«Με την κατασκευή και λειτουργία της νέας γέφυρας Πόρου Γρεβενών ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Βεντζίων για ευχερή και ασφαλή κίνηση από και προς την πόλη των Γρεβενών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.