Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο «Δημοτικό Πάρκο Παλαιών Σφαγείων» και στην πλατεία…

«Πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται για φέτος το καλοκαίρι στο Δήμο μας από την Δημοτική Επιχείρηση. Ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες είναι το «Δημοτικό Πάρκο Παλαιών Σφαγείων». Στο χώρο γίνονται ήδη παρεμβάσεις για μόνιμες εγκαταστάσεις για την πραγματοποίηση συναυλιών, πολιτιστικών, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Δημιουργούμε ένα πολυχώρο εκδηλώσεων στο πανέμορφο αυτό μέρος που μαζί με το δασάκι συνθέτουν ένα υπέροχο τοπίο.

Αυτή η δημιουργική πρωτοβουλία για αξιοποίηση όλου του χώρου είναι κάτι που έχει ανάγκη η νεολαία μας για κάθε είδους καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση. Θα υπάρξει συνέχεια των παρεμβάσεων μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο σχεδιασμός αξιοποίησης του πάρκου. Μαζί με τις αθλητικές εγκαταστάσεις συνθέτουν πόλο έλξης της νεολαίας και όχι μόνο. Είναι ένα όραμα και φέτος κάνουμε το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Όλοι μαζί, Δημοτική Αρχή και τεχνική υπηρεσία βοηθούν στην ολοκλήρωση του έργου. Παρ’όλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία προσπαθούμε να αναδείξουμε τον ντόπιο πολιτισμό μέσω ενεργοποίησης όλων των συλλόγων. Αλλά και από θέση άποψης πιστεύω ότι οι ακριβές φαντασμαγορικές εκδηλώσεις δεν προάγουν πολιτισμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Νυχτέρι» που οργανώθηκε από τις γυναίκες, με μικρό κόστος και μεγάλο πολιτιστικό αποτέλεσμα. Ακόμα, η Βυζαντινή χορωδία, το χορευτικό συγκρότημα, το Ωδείο είναι σύλλογοι που ¨παράγουν¨ πολιτισμό με χαμηλό οικονομικό κόστος. Όσο περισσότερο ενεργοποιηθούν οι σύλλογοι –οι οποίοι είναι αρκετοί- τόσο καλύτερο θα είναι για την κοινωνία μας.

Εμείς σαν Δημοτική Επιχείρηση είμαστε δίπλα τους για να βοηθήσουμε όσο το δυνατό περισσότερο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ.

Για φέτος λοιπόν έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Δευτέρα 18 Ιουλίου– Θεατρική παράσταση με τίτλο «Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες»του Γ. Μακρή. Πρωταγωνιστούν:Γ.Μακρής, Ε. Σαμιωτάκη, Μ.Γιαννάτος, Γ.Βασιλείου.

Υπεύθυνος εκδήλωσης :Γ.Μακρής

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Ώρα Έναρξης: 21:00 μ.μ.
ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου – Έντεχνη μουσική συναυλία με το συγκρότημα ΤΡΙΦΩΝΟ
Τιμή Εισόδου 5€.

Ώρα Έναρξης: 21:00 μ.μ

Κυριακή 24 Ιουλίου– Σύγχρονη ροκ μουσική με το συγκρότημα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ.

Ώρα Έναρξης: 21:00 μ.μ

Τιμή Εισόδου 5€.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ– Εκδήλωση με τη Βυζαντινή Χορωδία

13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –Παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα από την Ήπειρο με τον Θανάση Παπαγεωργίου

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

–        2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5

–        Πρωτάθλημα Beach Volley

Επίσης θα γίνει RIVER PARTY στον Άγιο Αθανάσιο, τα πανηγύρια των τοπικών διαμερισμάτων και φυσικά οι γιορτές των αγίων στα εξωκλήσια του τόπου μας.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.