Δείτε τους παίκτες της ομάδας των Γρεβενών

Μπορεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα να αποχαιρέτησε την Γ’Εθνική κατηγορία, αλλά παρ ‘όλα αυτά, συνεχίζει να παραμένει δυνατή και “ετοιμοπόλεμη”. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm, η ομάδα θα αγωνιστεί την προσεχή περίοδο στο πρωτάθλημα της Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας στο δυναμικό της όλους τους παίκτες που διέθετε την περσινή περίοδο (πλήν Ψευτογκά και Μίχο) αλλά και νέες υπολογίσιμες προσθήκες: Επανέρχεται – μετά από απουσία ενός χρόνου – για να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του αλλά και την εμπειρία του ο Κώστας Χιόνος.

Ο Χρήστος Βαρδάκος και ο Σεραφείμ Σουρβάς θα βοηθήσουν σίγουρα και θα είναι στην διάθεση του κόουτς Πέτρου Μουρουζίδη που παραμένει στην ομάδα των Γρεβενών αφού η περσινή πορεία της ομάδας υπό τις οδηγίες του, αν και ανέλαβε αργά, κρίνεται άκρως επιτυχημένη.
Η διοίκηση δίνοντας τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομής, εκτός των άλλων, θα ζητήσει τη βοήθεια στην προπόνηση των μικρών αθλητών αλλά και τη συμμετοχή τους στην ομάδα των Δημήτρη Μουράτογλου και Βασίλη Τζήμου. Ο Τάσος Γράβας, ο Γιώργος Σπανός, ο Σάκης Ρίγκος και ο Απόστολος Κολοβός θα κλιθούν και φέτος να προσφέρουν τα “μέγιστα”. Την ομάδα θα ενισχύσουν και τα 20 παιδιά της εφηβικής ομάδας που συχνά, τόσο η διοίκηση όσο και ο Πέτρος Μουρουζίδης, εμπιστεύονται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτέα που δίνει τεράστια σημασία στα τμήματα υποδομής , ευτύχισε πριν λίγο καιρό, να δει τον 17χρονο Ανδρέα Ψευτογκά να “κατηφορίζει” στην Αθήνα για να ενισχύσει το εφηβικό τμήμα της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.