Τι υποστηρίζει ο ταξιτζής

Θύμα βάναυσης προκλητικής συμπεριφοράς από τον 19χρονο και την παρέα του ισχυρίζεται ότι έπεσε ο 21χρονος οδηγός Ταξί ένα εικοσιτετράωρο μετά τη φονική συμπλοκή στο Λαγανά Ζακύνθου. Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Τάκης Κεφαληνός περιγράφει στο Newsbomb.gr τις δραματικές εκείνες ώρες που εκτυλίχτηκαν χθες τα ξημερώματα στο «αμαρτωλό» αυτό θέρετρο με τραγικό θύμα έναν 19χρονο Βρετανό.
Μια ημέρα πριν ο εντολέας του οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών, κληθείς να απαντήσει στα ερωτήματα για το πώς έφτασε στο έγκλημα, ο δικηγόρος του αυτοκινητιστή αποκαλύπτει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.
«Ο πελάτης μου προκλήθηκε βάναυσα από τους τουρίστες», δηλώνει «τον απειλούσαν με λέιζερ, σπασμένα μπουκάλια οπότε βρισκόταν σε μια κατάσταση υπεράσπισης της ζωής του» αναφέρει. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της Ζακύνθου, ο 21χρονος είχε και στο παρελθόν επιδείξει βάναυση συμπεριφορά. Πληροφορίες τον θέλουν να έχει ξυλοκοπήσει έναν οδηγό τουριστικού λεωφορείου, ενώ όπως μεταδίδουν Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ο κατηγορούμενος είχε στο παρελθόν υπηρετήσει στην προσωπική φρουρά του Δημάρχου Ζακύνθου.
«Όλα αυτά δεν ισχύουν, είναι ψευδή», λέει ο δικηγόρος αναφερόμενος στα παραπάνω δημοσιεύματα «ποτέ δεν έχει κακοποιήσει κατά το παρελθόν, ούτε υπήρξε στο πλευρό του Δημάρχου. Αυτά είναι ανυπόστατα», δηλώνει κατηγορηματικά.

Μετάνιωσε για τη πράξη του
«Ο πελάτης μου δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση», υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης και περιγράφει το μοιραίο βράδυ: «βρισκόταν στη πιάτσα των Ταξί όταν είδε ξαφνικά μια παρέα εννέα ατόμων, όλοι τους Βρετανοί τουρίστες, να κινούνται απειλητικά εναντίον του, χωρίς να προκληθούν. Άρχισαν να τον ενοχλούν με λέιζερ κραδαίνοντας μάλιστα και σπασμένα μπουκάλια! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι βρισκόταν σε κατάσταση υπεράσπισης της ζωής του».
Δια στόματος του δικηγόρου του, ο 21χρονος δηλώνει μετανιωμένος για τη πράξη του, που συγκλονίζει Ελλάδα και Βρετανία.

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής
Ξημερώματα Τετάρτης και άλλο ένα περιστατικό-παρόμοιο με αυτά που εκτυλίσσονται κάθε βράδυ- έμελλε να εξελιχθεί σε αιματηρή συμπλοκή με θύμα έναν νεαρό Άγγλο που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι. Δράστης έναν νεαρός οδηγός Ταξί και συνεργός του ένας συνομήλικος συνάδελφός του.

Το περιστατικό συνέβη έξω από ένα «φαστ φουντ», στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά στις 03:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος Βρετανός μαζί με τους τέσσερις φίλους του διαπληκτίστηκαν με δύο ταξιτζήδες, που εκείνη την ώρα ήταν σταθμευμένοι στον δρόμο.
Όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο δράστης, οι δυο νεαροί ενοχλήθηκαν καθώς οι νεαροί Βρετανοί τους ενοχλούσαν με λέιζερ. Γεγονός που εξόργισε τον 21χρονο ο οποίος πήρε ένα μαχαίρι που είχε μέσα στο ταξί και το κάρφωσε στη καρδιά του 19χρονου!

Ο 19χρονος Robert Sebbage έπεσε αιμόφυρτος, ενώ οι φίλοι του φέρουν τραύματα στην κοιλιά, στην πλάτη και σε όλο τους το σώμα. Αμέσως μετά την αιματηρή συμπλοκή ο δράστης μαζί με τον φίλο του εξαφανίστηκαν και πέταξαν το μαχαίρι στη θάλασσα.
Οι αρχές ωστόσο κατάφεραν και τους συνέλαβαν τρεις ώρες αργότερα. Με το πρώτο φως της ημέρας, δύτες βούτηξαν στη θάλασσα, στο σημείο που υπέδειξε ο δράστης και βρήκαν το μαχαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.