Αντίθετη για τον τρόπο οργάνωσης του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας

Επιμένει ότι καλώς δεν ψήφισε ορισμένες διατάξεις του εφαρμοστικού νόμου του Μεσοπρόθεσμου η κυρία Χρύσα Αράπογλου, η οποία δηλώνει ότι «δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τις αντιρρήσεις μου που είχα σε ορισμένα θέματα».
Την προηγούμενη ημέρα, μόλις δηλαδή ολοκληρώθηκε η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο, η κα Αράπογλου επισκέφθηκε τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Βασ. Έξαρχο και του είπε: «Προτίθεμαι να καταψηφίσω ορισμένα άρθρα». Παραπονέθηκε μάλιστα ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει στη Βουλή, πλην όμως ο κ. Έξαρχος δεν της είπε το παραμικρό, ούτε επιχείρησε να την μεταπείσει.

Έτσι η κυρία Αράπογλου, ήταν η μοναδική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισε. Ήταν κυρίως αντίθετη για τον τρόπο οργάνωσης του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας: «Τη στρατηγική ψήφο για να μην χρεοκοπήσει η χώρα την έδωσα, παρά τις αντιρρήσεις που είχα για την τύχη των κερδοφόρων δημόσιων οργανισμών, εξήγησε μιλώντας στο «Βήμα».
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων θεωρεί ότι «περιλαμβάνει ρυθμίσεις, με τις οποίες, όπως πιστεύω, θα προχωρήσουμε σε βεβιασμένες πωλήσεις κερδοφόρων δημόσιων οργανισμών με χαμηλό τίμημα». Επιπλέον εμφανίζεται να μη συμφωνεί και με τον αυξημένο ρόλο των εμπειρογνωμόνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.