Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οδηγός της ΕΘΕΛ ο… παρακρατικός στο βίντεο – Δείτε το

30 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Είχε διαταχθεί ΕΔΕ από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τελικά σήμανε λάθος συναγερμός από το βίντεο που προβλήθηκε χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και έδειχνε αστυνομικούς να συνομιλούν με κουκουλοφόρους και να τους αφήνουν να εισέλθουν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για παρακρατικούς που συνεργάζονταν με την αστυνομία με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής να διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για το βίντεο.
Σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές μίλησε τηλεφωνικά ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο. Οπως είπε λέγεται Αποστόλης Σουκαράς και είναι οδηγός της ΕΘΕΛ που έμπλεξε στα επεισόδια και τραυματίστηκε. Τόνισε ότι δεν φόραγε κουκούλα αλλά τη σκισμένη του μπλούζα στο πρόσωπο για να προστατευθεί από τα χημικά και πως απευθύνθηκε στους αστυνομικούς προκειμένου να γλιτώσει από τα επεισόδια. Ωστόσο δεν δόθηκαν πειστικές απαντήσεις όσον αφορά το σιδερένιο λοστό που κράταγε την ώρα που μίλαγε στους αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ

This entry was posted on Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2011 at 10:50 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply