Στο νοσοκομείο  ο Καρακούλιας

Ο Αχιλλέας Μπέος οδηγήθηκε στις δικαστικές φυλακές του Ναυπλίου, ο Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης) στις φυλακές Τρικάλων, ενώ ο Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ) στις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης, ο Βασίλης Καρακούλιας, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα βρισκόταν στο “Μεταγωγών” με κατεύθυνση τα Γρεβενά, όταν ενημέρωσε ότι αισθάνεται δυσφορία και ζήτησε να εξεταστεί από γιατρό.
Οι τρεις προφυλακισθέντες αναμένεται να καταθέσουν έφεση για να αποφυλακιστούν μέχρι να δικαστούν.

Οι υπόλοιποι:
Σταύρος Ψωµιάδης (πρόεδρος Kαβάλας -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 800.000 ευρώ: 250.000 ευρώ και υποθήκη ακινήτου 550.000 ευρώ)

Nικόλαος Zαµάνης (επιχειρηµατίας – εγγύηση 50.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)

Aνδρέας Δηµόπουλος (µπουκµέικερ – εγγύηση 150.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)

Δηµήτρης Zαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής – εγγύηση 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής σε µηνιαία βάση)

Aθανάσιος Nτότσης (µάνατζερ – εγγύηση 200.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)

Nικόλαος Παντέλης (προπονητής, εγγύηση 15.000, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εµφάνιση στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του σε µηνιαία βάση)

Νικόλαος Χάλκος (πρώην πρόεδρος Ηλιούπολης, εγγύηση 50.000 ευρώ).

sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.