Τίνα Φέι και Mad Men οι νικητές των τηλεοπτικών βραβείων

Η τελετή απονομής των Critics Choice Television Awards έγινε το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, όπου παραβρέθηκε πλήθος σταρ της τηλεόρασης και όχι μόνο. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Κατ Ντιλέι, ενώ πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων οι Κόρτνεϊ Κοξ, Ντάνι Ντε Βίτο, Πατρίτσια Χίτον, Τζον Χαμ, Κριστίνα Χέντρικς, Βίλμερ Βαλντεράμα, Κάλεϊ Κουόκο, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ κ.α

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν η Ελληνοαμερικανίδα Τίνα Φέι, η οποία απέσπασε το βραβείο της «Καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά» για το «30 Rock», ο Τζον Χαμ όπου κέρδισε το βραβείο «Καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά» για το «Mad Men», ενώ το αντίστοιχο γυναικείο απέσπασε η Τζουλιάνα Μαργκούλις για την σειρά «The Good Wife».
Νικητές επίσης, αναδείχθηκαν τα reality shows «American Idol», «Hoarders» και «The Real Housewives of Beverly Hills», τον τίτλο του καλύτερου talk show απέσπασε το «The Daily Show», ενώ καλύτερη δραματική και κωμική σειρά αναδείχθηκαν τα «Mad Men» και «Modern Family» αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.